Information

Trojan Horses

For Mustang owners who have or want a little something extra under the hood or chassis of their Mustangs.

We also offer helpful advice or knowledge if we have it on any brand or model build or repair.

Members: 13
Latest Activity: Feb 24

Discussion Forum

v8 hook up to v6 trans?

Started by Paul I stitzinger Nov 29, 2012.

Comment Wall

Comment

You need to be a member of Trojan Horses to add comments!

Comment by Daniel Esparza on February 24, 2014 at 10:28pm
Wanted to know if anybody has a wire harness for a 92-93 5.0 mustang coupe for sale i live in TX wire harness I'm seeking is for the motor thanks
Comment by Trojan Horse on June 3, 2013 at 9:28am

Hi Daniel,

Sorry about your bad engine luck.

Join us at - Mustang Modders if you wish and we can discuss what may have gone wrong. 

Comment by Daniel Esparza on June 2, 2013 at 10:20am
Help I've put two motors in my cobra and they both didn't make it main journals
Comment by Trojan Horse on December 3, 2012 at 12:12pm

Ok we will talk about it on site.

I have to be out for a while today, but I will check in later. 

Comment by Chiseum Dent on December 3, 2012 at 11:35am

A little bit. I was an administer for a couple sites before, its been sometime tho so It might take me a couple days to catch up. But i'm certainly game if you would like me to! 

Comment by Trojan Horse on December 3, 2012 at 11:24am

COOL! I figured that might be you.

Do you have any experience with websites or VB forums?

We are looking for talent to handle the Blogs & Articles sections.

Comment by Chiseum Dent on December 3, 2012 at 10:35am

I joined your site Trojan Im: Epic Mach 1

Comment by Trojan Horse on December 3, 2012 at 9:40am

You probably have some broken or unplugged wires, or possibly a bad connector. Check for 12 volts at the connector and ensure the ground wire is good.

Comment by Paul J, Louis Jr. on December 3, 2012 at 5:18am

I have a 2001 Mustang GT. The driver's headlamp won't come on, either on lowbeam or highbeam. I replaced the bulb and got the same result. Any suggestions, or ideas on what it may be or, on how to trouble shoot it?

Comment by Travis Murphy on December 2, 2012 at 3:11pm

I agree detonation is very bad. My current setup isn't ment for boost but maybe the next one race fuel is very $$$$$  

 

Members (13)

 
 
 

PB Social

Subscribe to PowerBlock Blog via RSSLike PowerBlock on FacebookFollow PowerBlock on Twitter

© 2014   Created by Gearhead.

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service